Monday, July 2, 2007

Kuala Lumpur..

Selera Masih Tiada...


Di KLCC

Sudah hampir seminggu kami di bumi Malaysia.. Sakit perut semakin pulih.. Alhamdulillah.. Cuma selera makan yang masih tidak normal lagi..hihih.. Ku cuba nak makan nasi tapi still takde selera..suma boleh makan laksa Penang aje...hahha... Laksa pun laksa la... Pas ni nak makan kat restoren Yusuf Haslam.. Mana tahu kalau selera tekak ni kembali semula kan... Batuk masih berterusan..sudah masuk minggu yang ketiga...

Ini ada beberapa gambar yang sempat dilampirkan..
Buat semua rakan bloggers..salam dari kami
sekeluarga..
jaga diri ok...babai...


Semasa menunggu flight ke Malaysia..


Di Disneyland Paris buat kali ke-3..


Inilah kawasan restoren yang membuatkan kami kena food poisoning..
Hampassss.....
Korang kalau datang France hati2 bila makan kat area tourist ni...


Disneyland..the monstre..

Sampai berjumpa lagi...

18 comments:

lelakhalidah said...

Faiza..

Dah kat M'sia yer...seminggu jaglag sure dah OK nie...t care

~ yus ~ said...

waah dah sampai malaysia. Kesiannya kena food poisoning. Harap2 dah makin pulih, bolehlah makan segala jenis makanan di Malaysia tu.

Amboi dah 3 kali gi Disneyland Paris yer, kita sekali tu jerlah..hihi

k-riey said...

heh,cianye 1 fmly kne.xpe2,pgalaman.hehe
at least ade msia bez..

Kak Elle said...

clear all the infections kat perut tu dulu baru selera nanti makan2 mesian food..enjoy your holiday ok?

simah said...

semoga cepat sembuh...! wah bestnya hang kat malaysia! have fun there!

makan jangan tak makan laksa tu :0)

Red Mummy said...

bila masa mai klcc tuh?

napa x carik akak?

iskk mak orang ni tau..

zino said...

rostoren husuf haslam? zino hari2 brekfes kat situ hehe

mad redo1 said...

wuuuu...

food poisoning merata-rata
dari perancis hingga ke mesia
bukan saja kita nak kata
tapi itulah kita orang mesia

maap yek, pantun merapu pagi rabu...

opps... sakit perut gak nih, permisi dulu...

maklang said...

seronok nya dapat pergi Disneyland tu..sure anak2 dan ibubapa enjoy kan

Nina Suria said...

dah sampai mesia pon, selamat kembali, nanti bla sampai bonai habaq noo ;)

oldtown~Smell the Roses said...

Siannya...arap2 sume dah ok and dah blh adapt ngan cuaca di malaysia.Bila blk sana lagi?

Umi Mia said...

Welcome home...tapi tu lah..time-time nih pulak KL tengah jerebu lah..cuaca panas lah...better u take a good care of ur family..kang susah lak nak enjoy balik sini...

Zakiah said...

have fun....lama tak masuk blog awak. Kita busyla...:(

Ucu said...

salam kenal, salam ziarah, alkisahnya baru pulang ke tanah air ya? tentu byk pengalaman yg ditimba di luar negara tu :))

faizabelle79 said...

lelakhalidah...alhamdulillah semua dah ok..

Yus...semua dah sihat kembali..dah boleh makan mcm2 dah

k-riey...sian kat wafeeq la..dia kena teruk..

kak elle..sedang enjoy our holiday ni...

faizabelle79 said...

simah..aku dah melantak 5 kali laksa la beb...hahhah

zino..la ye ke ko bekfest kat situ hari2..saya x jumpa la restoren tu...sayang betul..kalau x sure dapat dibelanjakan...hihihi

mat redo...pandai cik abg main pantun yek..syair boleh x?

mak lang..mmg enjoy kat sana..tapi kali ni terlalu ramai org pulak...

faizabelle79 said...

nina..wokey set...

old-town...3 hb 9 nanti kami kembali ke france

umi mia..betul awak kata tu..sampai2 je mmg terasa sangat panas n bahangnye..tapi sekarang dah boleh adapt dah dgn cuaca...

zakiah..ko busy ape tu?

ucu..salam kenal..tq sbb masuk cni..

moon said...

semoga bergumbira d mesia! =D