Monday, December 24, 2007

Yahooo..Line internet dah ada.....

Disebabkan line internet tiada selama seminggu lebih,hari-hari terasa sungguh bosan...Internet addicted la katakan..Hmmm...
So,bila internet takda barulah rajin sikit nak mengemas rumah..cuci sana,lap sini..kemas jugak nampaknya..rajin le sikit..kahkahkah..

Nasrin dengan Papa Noel..Ho..Ho..Ho...

Tapi bila dah habis keje..nak buat apa lak yek..makan lagi?hihihi..
Disebabkan semua keje umah dah beres..apa lagi..keluar window shopping la..Jalan-jalan kat town..Kebetulan kat Town ada pasar christmas,open ice-skating,permainan budak-budak dan ada binatang-binatang untuk pertunjukkan...

Jalan-Jalan kat Monoprix Supermarkat...


Naik kereta..

Pony..
Antara binatang2 yg ada kat sana...Babi pun ada tau....

Malam-malam bila boring,kami siapkan puzzles..best jugak buat puzzles nih kan..beli 2 kotak tapi siapkanye 1 aje..yg 1 lagi susah beno dah perabih sbb nak sambung sky tu amat le payahnyer..kih...

Main bunga api..

8 comments:

MULAN said...

camnor buleh main bunga api tu?? seludup dari mana tu faizah? tak aci la sini payah dapat..

he he.. awak apa kabar??

faizabelle79 said...

Mulan..
Bunga api mmg payah nak jumpa cni..tapi aritu jenjalan terjumpa kat satu kedai..apalagi beli le banyak2..tapi bunga api yg jenis biasa tu mmg xde..Nasrin syok gila bila dapat main..yelah..mmg dia x pernah main bunga api sebelum nih..

Saya sihat..kandungan dah 6 bulan sekarang..

mad.redo1 said...

sesungguhnya ku tahu perasaan mu bila internet tak de... mujur le ada banyak gak games bleh main kat PC...

hehehe...

janoseftu said...

Ingatkan Asaq yang pakai Santa Claus tu.... hahahahahha

Tapi kalau dia pun sesuai jugak kan?

whose said...

Hi,Faizah!bila balik Malaysia?Kalau dah balik sini kenala start pg skolah balik,mengajar...kan?kan?kan?

faizabelle79 said...

abe mat...
mmg betui tu...tp lama2 boring gak

faizabelle79 said...

jan..
sesuaiiiiiiiiiiiiiiii sangat..hik

faizabelle79 said...

whose...
hi...mmg kena ngajar..rindu dah ni..hmm...