Tuesday, October 7, 2008

Meriahnya raya........

.......ditambah pula dengan sambutan hari lahir anak ku yang kedua...Nasrin Humaira de 4 ans..
'empat taun lah"........haha....She was born on 2nd October 2004 at 12.30 a.m..Alhamdulillah..segalanya berjalan lancar..dah besar anak ku..'ibu harap kak ngah menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia dan akhirat...je t'aime toujours!


"Smiling rose princess"

She was so excited to see her birthday cake when I told her that I've made her a pink barbie cake for her birthday party....


The birthday girl with her birthday barbie cake...


a birthday cadeau from Niesrina Amraf...

On the same day..the second day of the eid mubarak..we had an open house especially for my hubby friends around Aloq Setaq..maklumlah..lama x jumpakan...
Lagi pun dah lama x raya dengan meriah dengan kawan-kawan di msia ku yg tercinta ini...


Wa..semua sudah membesaq dengan sihat dan kuat ekk...hehhehe


tetamu yang hadir..


Azie and Azrul..my ex-classmates when in study at MPSP..


Gambar di pagi raya yang hening...Syukur dapat beraya keluarga tercinta..alhamdulillah..


Nak p beraya ni...Anaiis time ni dah x sedap badan...nak demam jek..


Ni pula..my big family at Teluk Intan...ni pun x semua ada ni..kalau ada x muat gambo!!

Selamat Hari Raya semua.......
Maaf zahir dan batin.........


11 comments:

Umi Mia said...

memang nampak meriah..mesti seronokkan lama tak beraya di Malaysia....

supermummy said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin from supermummy and family!

Tie said...

Comel sangat birthday cake tu..pandai mama dia buat..birthday nasrin sama dgn birthday anak bongsu akak,tapi kami tak sambut pun..terlupa lak..sibuk sangat..

thani abdul aziz said...

alaaa kesiannya nye si comel anaais... dah surut sket badannya.. huhu.. nway slamat hari raya.. semoga anaais ceria kembali!

Kak Elle said...

selamat hari raya faiza and belated happy birthday untuk princess:)

so skg tinggal di alor setar ye?

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

selamat hari raye kak, maaf zahir batin,
selamat hari lahir buat nasrin, semoge nasrin menjadi anak soleh, pandai, sehat tubuh badan selalu :)

akak camne? dah start ngaja balik dah ke? seronok tgk suasane raye kat sane. rindu kepanasan malaysia, rindu raye tanpe baju tebal2 :p

mas,sam,iqbal&mikhail said...

Faizah
Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga. we are in Malaysia. So happy celebrate raya kat sini.

Mas

Faizah said...

umi mia..ye..mmg amat seronok raya kat masia ku bumi tercinta...lama x merasa meriahnya...

supermummy...selamat hari raya dari kami sekeluarga juga......

tie..hahahha..buat kat kedai boleh la...hihi

thani abdul aziz...ye mmg badan die dah surut..demam campak buat dia x selera sangat dgn susu..makan pun kurang..huhu

kak elle.......selamat hari raya...sekarang kat KL kak..

fatin...akak dah mula rindu france sebenarnya...tapi raya sini lagi bestkan..

mas...dah balik for good ker?how are u n yr family?katne sekarang?

MULAN said...

kita pon raya sakan.. seronok kan raya kat msia..

dok beraya dari t'ganu ke pahang, selangor, perak & kedah lagi gitu..

silversarina said...

salam,

sori akak ketinggalan keretapi....

selamat kembali ke tanahair.... semoga bertambah bahagia di sini dan jangan lupa cubit wajah2 comel anak2 tu semua bagi pihak akak ....kalau lalu kemaman, singgahlah rumah akak.

Hazia said...

Lama tak jengok...
Bestnya ramai2:)