Thursday, November 6, 2008

Semua kira baru...Hidup baru.....

Wafeeq dengan baju BARU..sekolah BARU...


Aku dengan rakan-rakan BARU.......murid-murid yang BARU...



Rumah BARU..........


Bilik Guru BARU.....Posing syle cikgu yang BARU...hehe...

19 comments:

CikguZue said...

salam,
selamat kembali ke dunia baru. moga lancar semuanye...

mad redo1 said...

semuanya baruuuu... baru best... hehehe... welcome home... biorlah lambat sikit ya...

MULAN said...

waaahhh.. seronok nya semua baru..!! mengajar lagi ke, sape jaga baby tu?

katak_78 said...

ha!!!Update pun!!!Punya la lama gue tunggu!!waa...org perancis dah skolah semula!!hehehe

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

salam akak, pekaba?
akak skul mane skg?
same ngan wafeeq ye? bestnyee! :)
ok have fun :)

Tie said...

Wah! Faizah ni cikgu rupanya...hi hi..rasa2nya lepas naik sekolah ni tentu sibuk. Ada masa ke nak update blog nih!??

cikdinz said...

dah dapat sekolah baru...

ZLAA said...

Selamat Pagi Cikgu. Sekolah baru kat mana tu?

silversarina said...

Baru sempat nak ucap selamat bertugas dalam serba-serbi baru.

Kat mana tempat tinggal baru ????

Umi Mia said...

Hi faizah,
lama tak singgah...semua dah baru yer...semoga semuanya berjalan dengan lancar...

l o v e said...

kak faezah duk mane tuh view cam kat damansara damai jek....
iye ker????

zino said...

bagus la semua baru.. biar boleh perbaharui semangat tu.. hehe

katak_78 said...

Izah..bila nak update nie......rindu kat budak2 tu...auntie miss u all so mucho!!

Kak Elle said...

serba serbi baru eh...cepat nya faiza dah mula kerja tak tunggu awal tahun ke?

rumah baru kat mana ek? kalau ke KL bolih jumpa.

k-riey said...

kak, bile tgk gambpr 1st nasreen kat entry yg btol2 sblom yang ni, muke ngan mate dia sbijik mr art!

maza said...

walamak cikgu.....semua sekali baru!

Perkh nie yg best kan....hehehe

azam pn blh baru pe!?

so selamat tahun baru! Jgn lupa sy tengok badan pun agak2 baru gak tu! heheheheh

maza: aku yg comel lagi jahat.....hahahahha

http://mazaaida.blog.friendster.com

alan_piero said...

nice kak faezah... i hope everything's goin well.. kirim salam tu the family

Faizah said...

Cikgu zue..
terima kasih..insyaAllah mudah-mudahan

Mat Redo 1..
lambat ape tu ya?...

Mulan..
Baby hantar nursery..

Katak_ayu..
hehhe..ala..malas la pulak dah cuti punya la lama...

Fathen..
Akak ada kat PJ..haah..sama wafeeq

Tie..
InsyaAllah..ni pun baru je update pun..da sebulan..haha

cikdinz..
haah..sekolah baru semua baru

Zlaa..
sekolah baru kat PJ

Kak Sarina..
sekolah kat area PJ jek

Umi mia..
mekasih..mudah-mudahan..

Zino..
ha..saya mmg bersemangat sekarang ni...semangat cikgu baru..

love..
akak duk kat.........

kak elle..
mmg cepat betul masuk ..lg gomen mmg kena masuk cepat..jejak kat bumi msia jek.esoknya kira dah bertugas la..huhu

Faizah said...

maza..selamat datang ke flowerpower..ha...tgh semanagt ni..makan pun syok je rase...

alan..
tq..bawak balik souvenir NZ kat I tau..take care