Thursday, January 1, 2009

Acara2 penutup tirai 2008...

WELCOME 2009!!!..Dah banyak minggu jugak x hapdate my blog ni kan..Sorry..ku kesuntukan waktu...lebih-lebih lagi banyak sungguh aktiviti yang berlaku sepanjang
cuti ni sampai Sabtu ni..Dengan meeting itu ininya..program orientasi n macam-macam lah...menjelang buka sekolah katakan...haiii...penat jugak lor...

Acara Pertama...


Kedatangan sahabat baik ku sejak dari Form 1 lagi...Azie...
Kami main masak-masak kuetiow teng...
6 jam jugaklah dia lepak kat rumah ku..
Seronok sembang cerita dulu-dulu kami yang samseng!!


She is still available tau..cikgu jugak..haha


Acara ke-2.......


Kami p jalan-jalan ke Tugu Negara..First time lah kiranya untuk Wafeeq,Nasrin n Ilayda...
Aku kira 2nd time la..Last haritu masa darjah 6!!haha...lama giler...


Budak yang tersengih ni lahir kat negeri jata belakang tu....Kelate weh...


Teka dia orang mana?


Perak mali la.......


Acara ke-3


Bawak my children ke playground Taman Tasik Perdana..bagi diorg enjoy!!!Pastu ingat nak p taman rusa..but dah tutup pulak.....next time la kan...KL dekat jer kan..


Dinasours mmg favourite animal Wafeeq..mmg ada collection sendiri lagi...


Anaiis pun nak enjoy jugakkan..yeay!!!Hari ni first time naik swing...sukanya die!!
Anakku dah besar n makin nakal...grrrr....


Acara ke 4


My friend datang rumah..orang Melaka..sealiran dgn profesion saya...
still available lagi!hehehhe....
Sapa2 sembang dengan dia ni mmg x kering gusi la alamatnya...
Introduce to u...Nana..


Acara ke 5

Lepas hantar Nana balik...kami terus ke kenduri kawin our friend merangkap blogger jugak tau...

"Selamat pengantin baru buat FAIZAL & NURUL"

Semoga berbahagia ke anak cucu mu ituuuuuuu...heheh.....


Nurul lebih tinggi dr hubby dia..heheh..orang tua2 ckp kalau camni..suami akan lebih sayang kat isterinya...entah la kan..


Wah!Sedap sungguh nasik kenduri kat rumah Nurul ni..menambah2 pulak aku...sedap punya pasalkan...


Acara ke 6

Banyak sungguh acaranya..!!!

Yang ni mmg best lah...

Aku jumpa KAK RED...RED DIVA>>RED MUMMY pun boleh jugak....


Kiranya ini 2nd time aku jumpa dia lepas setahun yang lalu masa main futsal..


Punyalah ramai readers dia yang datang termasuklah family aku yang x pakai baju merah!!!Nasib Wafeeq ada jadi wakil..ngeh ngeh ngeh..:)

Bukan sbb apa...p kenduri Faizal dgn Nurul...ingat x sempat nak join potluck Kak Red..

Tapi on the way back..tiba2 rase nak sms dia tya pasal venue potluck tu...tengok2 dah dekat jugaklahkan...mula2 cam sengan gak nak singgah sbb xde bawak menda ape pun kan..haru tul..

Tapi Kak Red kata..."ko bawak perut dah la.."..aku pun apa lagi...singgah la..at least dapat join sekejap pun xpe..nak makan dah kenyang melantak tadi..kuikuikui...


Me wif Kak Red Diva aku..ngeh..ngeh..ngeh...


Acara Kemuncak dan Final...

Katak_ayu n abg Dizam datang rumah..Jumpa juga dengan ex-kolej dulu..abg Shahrul,Epol & family..tapi gambar xde la pulak..ada prob upload..
Mmg seronok sangat!!


Luv u Kak Lyn n Abg Dzam...Hope our friendship will last forever..

Ok..tu saja acara2 sebelum tutupnya tirai 2008 yang lepas..Hopefully tahun 2009 ini lebih bermakna buat aku sefamily dan juga bloggers ku di luar sana..

"Bonne Annee et Bonne Santee"
(Selamat tahun baru dan semoga sihat hendaknya)

5 comments:

katak_78 said...

suka la ..izah dah pandai pakai tudung cam kaklyn ajor..

Ninie said...

happy new year...

katak_78 said...

izaah...kaklyn nak makan kue teow teng tu laaaaa...lupa nak request dulu...

MULAN said...

salam 2009..!!! moga gembira selalu..!!!

ADleez said...

slm..this is my new link...http://ibulieza09.blogspot.com