Sunday, March 15, 2009

Cuti ada makna ke xde..

Hoorey!!!The scul holidays are here again!!It's time for us especially the teachers and pupils to have a BREAK....yahuuuuuuu...


....BUT...


.................itu zaman dulu punya cerita...Zaman sekarang punya cerita adalah berbeza sekali dari zaman aku kecik2 dulu..zaman aku yang terHAPPY in my whole life!
Bila cuti datang..best tak terkira..betul x?

Budak-budak sekarang termasuk cikgu2..holiday tu bukan cuti sebenarnya...ada saja aktiviti,extra class dan byk lagi kerja kena buat...kan

So..bila ada kesempatan or weekend ker..barulah boleh p jalan-jalan makan angin ker..or p la bawak family picnic or outing..shopping..hehe..bukan apa..nak release our tension jugak...budak2 pun sama larrr...asyik sekolah...tuisyen..sekolah...sampai xde masa untuk buat kerja budak2 kan...kasihan!!!

Bukan budak-budak je nampak tension...mak pak pun sama la...So..bila parents pun dah penat kerja...we brought our children to a place on earth that can be called 'heaven of games'...(Dalam Malaysia la ek)..


See Our HAPPY Faces!!!


Ibu,Wafeeq,Nasrin...


Happy Baby!


Happy Children...

"HAPPY SCHOOL HOLIDAYS"



7 comments:

disturbia said...

happy school holidays to u..

memang betul pun cuti skolah pun macam tak cuti ek...

~ yus ~ said...

faizah..dekat mana nih..nampak menarik..:D

MULAN said...

cuti..!! jangan tak cuti..!!!

zino said...

cuti sekolah ni memang di nantikan bebudak dan mak budak hehe..

katak_78 said...

izah...mana entry pasal bizness u nie...

Faizah said...

disturbia..betul2..cuti ni rase cepat je mase berlalu

yus..dekat Genting

Mulan..cuti?..ha..mmg kena cuti x kira...hehe

zino..mmg betul..semua org suka time cuti..

katak_ayu...on the way..baru p ambik lesen L jerk..hehe

Zek Zek said...

aper yang awak makan sampai si baby tu comeeeeeeeeeeeeeeel sangat!!!!.