Wednesday, April 1, 2009

Anaiis's Birthday Was A Blast...

She's 1!!Alhamdulillah...We celebrated her birthday 2 days earlier from the actual date..Actually,we all akan move out this weekend..so celebrate awal..nanti tak kelam kabut nak kemas2 n pindah barangkan..huhu...

Friends..enjoy the pics k..

Birthday girl dgn tok wan n ayah..


Yeay..Happy Birthday Sayang..


Ibu,Nasrin,Wafeeq bz susun cupcakes Anaiis..


Chef dengan makanan untuk para tetamu..hehe..
2 orang lagi sedang bagi markah..hahahha...


Sebahagian dari para tetamu yang hadir..ada lagi ni..ramai..
Thank You for coming yer...


Sambil menyelam minum air..bijakkkan...
Buat demo Ion pad..
Siapa2 yang nak cuba nanti boleh email I k..
Online shopping mall ku tak lama lagi akan dirasmikan...tungguuuuuu....


Eh..siapa ituuuuuuuuuu?
My friend..Hajar n Liza AF 1...


Anaiis dgn presents yang sungguh kiut miut macam tuannya..
Thank U semua..

8 comments:

katak_78 said...

wahh..
ruginya takble dtg....
kaklyn rindu sama anaiis...
hepi bufday bash my cute lil anaiis...

aramis2177 said...

Happy Birthday Anaiis......iskkk..cepat je rasa masa berlalu kan!tup2 dah 1 year dah dia......Semoga menjadi ank yg solehah & dengar kata mak ayah yer!

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

salam akak. selamat ulangtahun buat anaiis, semoge anaiis jadi anak yang soleh, pandai dan berjaye dunia akhirat :)


p/s- akak, akak makin slim la skang, best nyee :)

k-riey said...

Salam untuk akak, abg art n family man ayah mak ayah mentua semua.
joyeux anniversaire untuk Illayda Anaiis.
tak sangka da staun umur dia ek.
rase mcm baru ag g tengok aritu taun lpas. hehehe.

sjak balik msia sy tengok si nasrin dah terbakar sket ek.
wafeeq maintain lak. hehehe.

pape hal pon, vos enfants sont vraiments mignons!!

Ajzie said...

Happy birthday little girl...

MULAN said...

ooo... happy birthday anaiis.. stay healthy & cute forever..

simah said...

happy belated birthday pretty girl :0)

happy mother's day...!!! take care :0)

Yati Salem said...

hi dek..leh tak kita tukar banner/link,kasi tau akak bila dah post ye..thank

jenguk2 lah ye handmade jewelry buatan akak sendiri ye

http://www.riqzmiecreation.com/