Sunday, August 9, 2009

Hari2 bz..weekend lagi bz...

Salam semua..how a u my dearest readers?Sorry dah lama tidak membzkan diri dalam dunia cyber ni..hehehe...bukan apa..just I'm so busy with my work at scul n my daily wifey n ibu's routine lah..

Actually,..ada banyak story n kejadian best2 n x best pun juga terjadi..I think the sad moment tu x payah la nak criter..kita baca criter2 yg syok je ek..macaam SHOPPING (mega sale kan sekarang ni..),apa lagi ek..hmmmmmmmm...makan2 ke..tengok movie ker...kan..

So today I would love to share with u about ANAIIS,NASRIN & WAFEEQ participation in

"SAY YES TO BREASTFEEDING PROGRAMME"

anjuran DMOMS and BABYLINKS dengan kerjasama oleh Jabatan Kesihatan dan Majalah PA&MA...at KL Centrel.

Wafeeq n Nasrin masuk pertandingan mewarna kanak-kanak di bawah usia 10 tahun..
Nasrin dapat hadiah saguhati kategori kanak-kanak berusia 5 tahun.
Tahniah!
(dpt gak hadiah walaupun muka org semua dikalernya biru...hahaha)


Ini plak Anaiis masuk acara "DANCING BABY"...
Tapi x menang pun sbb hari ni dia x berapa sihat la...mood xde..


Aksi anak-anak ayah n ayah sementara menunggu result pertandingan fotogenic baby..

DAN..

ANAIIS telah diumumkan mendapat tempat kedua!!!!
(Kalau sihat juara kot?..ehhehe...ambil gambar mmg xde mood je)



Hadiahnya hamper dari ANAKKU dan lain-lain tajaan..
dan lepas ni anak aku jadi MODEL!!!

Kontrak setahun dengan model agensi..

Bertambah bz la ibu n ayah nak urus Anaiis nanti..huhuu..camne tu?

3 comments:

katak_78 said...

sungguh best ibu n ayah yerk!tahun ni mmg all out anaiis!

Kak Elle said...

wah hebat antara 3 anak 2 dah menang:)

MULAN said...

wooooo tahniah tahniah.. takde lebih ke hadiah tu..?? share la sikit..