Sunday, October 11, 2009

Sesak dihujung minggu??

Heran..kenapa hari Sabtu n Ahad di KL sesak mcm nak raye jek..selalunya weekend mmg sunyi..kurang kenderaan atas jalan..tapi hari Sabtu n Ahad baru2 ni mmg jalan penuh sesak dgn lautan manusia..terutamanya ke arah Seremban..tapi rata2 mmg sesak di mana2 pun...

Hmm..agak2 ku..mesti sbb ada kempen n undian di N9..pastu semua org keluar p open house sana-sini..semalam kami sempat pergi kenduri kahwin di Gombak then terus pecut ke USJ..sakit hati ku...jem lagi..manusia penuh laa...tapi mmg betul jugak dia jem sbb hujung minggu je la rakyat ibu kota nak bukak rumah..sambut raya di KL plakkan..:)

SABTU

Wafeeq,nasrin,anaiis,razak(my brother in law..still available!) n me...


Pasangan pengantin..Jihan Dato' Malik (my sister in law punya sister) & Fadil...


From left:Hj.Resma,Prof.Madya Dr.Abdul Wahab (my parents in law)..
Dato' Malik & Datin Rosnah

Hari Sabtu kami ada 1 kenduri,3 open houses(merangkap birthday sekali)..1 open house x dan nak p sbb jem punye pasalkan...sori sgt2 tuan rumah...open house sebelah malam yang ada birthday tu...sesat la pulak nak mencari rumahnyer!!5 kali pusing2 kat seksyen 7 Kota Damansara..hanya nak cari Jalan Nuri 7/12,,,punyalah susah..direction jalan entah hape2 da...susah mau cari ooooiiii...at last jumpe jugak..ingatkan kalau x jumpe mmg nak balik je...perut pun keroncong...singgah Burger King ke kan...isi perut...tapi dah rezeki kami...jumpa jugak....alhamdulillah....

Hari Ahad pulak...kami sefamily went to Sunway Lagoon!!!!Hahahhah...dah lama x datang sini..seingat aku last time datang masa tahun 2001..hehehhe...masa tu wafeeq duk ada dalam perut lagi..2-3 months preggie masa tu...fuiiyooo..lama sakan..tapi nengok semalam byk jugak perubahan la Sunway Lagoon tu n games yg dulu2 still ada jugak..orait..nice place to releks...bawa anak2 santai..Anaiis seronok sakan dapat main permainan favourite dia.,,,,main air .....kekekkekekke....

AHAD




Hectic,fun and enjoyable...

2 comments:

MULAN said...

sememangnya sesak.. kami attend wedding dari putrajaya to gombak.. then to open house di shah alam.. pastu lari balik kuantan.. jalan jam betol, wedding & open house rasanya..

Kak Zue said...

malas sangat2 nak kuar apabila hujung minggu setelah penat harung sesak masa pergi dan balik kerja..ehehe meriah hujung minggu Faizah.