Friday, January 18, 2008

Grand Sale in France

9 January-Mid February
Mari Shopping Sakan...

Wow!..France Grand Sale telah bermula sudah hampir 2 weeks..Kebiasaannya di France, Grand Sale hanya dibuat 2 kali setahun iaitu pada bulan January dan Julai..
Setiap minggu harga barang-barang akan menurun ke angka yang lebih murah..


Tengok tu..ramainya manusiakan..lepas Cristmas baru diadakan sale sebegini..
Kedai ni namanya MIM..untuk baju-baju perempuan sahaja!Byk choice kat sini dan menarik juga..harga kini merundum ke 70%!


Dengan Kak Yati depan kedai 'Cache-Cache' (Sembunyi-sembunyi)..
Banyak t-shirt menarik kat dalam especially yang bertulisan french..

Boleh beli buat souvenir..


Ni pulak depan butik lingerie..hehhehe..mmg giler kepada peminat lingerie kerana terdapat byk pilihan dan warna..harga jgn cakap la..mmg murah..

Tengok yg merah tu dah tahu kan...huhuhu...

Hubby dalam kedai baju lelaki..Jules..
Suka kedai ni sebab pakaian berkualiti dan of course murah beb!



Gambar dalam kedai ni tangkap curik2..hehhe..


Sedang memilih kasut for Wafeeq dalam kedai kasut La Halle..
Hmm...best jugak..



Nasrin sedang syok giler sbb dia ni mmg suka kasut yang cantik2 macam princess...macam2 hal!
Lastly dapat satu kaler putih ada flower lagi..heheh..

Banyak lagi nak criter pasal sale ni..Yang best sekali kepada peminat periuk TEFAL..
Harga turun 50% untuk semua set..
Warna yang terbaru adalah hijau dan oren,..Tapi maaf sbb xde gambar..next time ok..

Bye..




7 comments:

YuszTieY said...

wah22..bestnya sampai 70% rembang mata tgk semua barang..tefal yg tak tahan tu..dah tgk warna oren...hijau tak sampai lagi kat sini..selamat berboronggggg

Kak Elle said...

nak gi sana skg juga nak shopping....hahaha

Faizah I see that u are in the family way ye?congrats!sorry if I'm wrong juga.

silversarina said...

bestnya diskaun sampai 70% ..wow...

I hampir tak kenal faizah... tahniah nak dapat orang baru ye... take care !!

faizabelle79 said...

Yus..
hijau tu cantik..1 set ada 3 periuk dan 2 penutup..30 euro aje..

faizabelle79 said...

kak elle..
Tengah seronok shopping kat sini..
yes...tq

faizabelle79 said...

kak sarina...
tq..7 bulan dah ni..hehehhe..semakin bulat yek...

Umi Mia said...

bestnya shopping....especially tefal tu..murah giler...

Anyway, congrats...nak dapat baby baru...tiup2 sikit bagi aura tu kat sini sikit...