Friday, March 28, 2008

All in One Piece

My contractions seem more frequent lately while i am sitting or standing.
This make me feel more unforcomtable and sick.
My sleep is definately interrupted.
It is hard for me to turn my body while sleeping due to my big belly..:P

Now,I am waiting for her to come out!
Rasanya dah tak lama dah..
Kalau ikut hari..tinggal lagi 12 hari dari due date..


Heeeee...siapa ni...mama bear?
Hate this pic!:P

9 months of pregnancy mama..
Exclusive for you..

Malas nak criter panjang..Kita tengok pics ok..

What we did during the whole week...

Cuci tingkap

Mama bear is cleaning the window glass..
(Macam nak raya pulaks..)



Brother bear and sister bear...

(Rajin anak2 ibu yer..tq for helping me..:P)



Siapkan port folio

Penuh dengan info menarik berkaitan dengan ibu dan anak..
Ada resepi dalam pantang lagi..
Sukaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Nanti tak la jemu dengan 1 or 2 menu saja kan...



Strawberry Planting

Tanam 6 anak pokok strawberry lagi this year..
Nanti buah dah bergayut..I'll show u the pics..



Mummy and Baby bag


Siapkan my baby and my stuffs to hospital..
Semua dah ready..Tinggal nak angkut saja..;P




Masak-masak

Yesterday I did "Lepat Labu in aluminium foil"...
Canggihkan nama..rupa pun boleh tahan la...kih
Pasal mana den carik daun pisang la...
Daun epal pun tak keluar lagi...huhu..




And for today's lunch...I masak fusili goreng dengan ikan tuna...
Tak makan nasi hari ni..

Dengan ini juga,saya ingin mengambil kesempatan memohon kemaafan dari anda semua..my bloggers,..

I'm begging for yr forgiveness..

Saya mohon kemaafan dari anda semua..
Saya akan terus berblogging jika tidak bersalin lagi..

InsyaAllah jika ada umur panjang kita berjumpa lagi..







13 comments:

YuszTieY said...

salam
dan lagi tu panjat kusi cuci tingkap..hati22 yer
rajin tul anak2 ibu..
kitorg kat sini pun guna aluminium gak ..tapi kadang guna plastik yg keras tu sikit ..lawa kit bentuknay bila masak.
kami jugak minta maaf ...jika ader yg tersalah kate2 sepanjang kenal izah sekuarga.
jaga diri baik2 tau...

silversarina said...

Semoga selamat melahirkan baby baru , InsyaAllah semuanya akan selamat. Amin.

MULAN said...

insyaAllah semoga dipermudahkan segalanya & selamat semuanya..

-me- said...

impressed looking at u cleaning the windows and all..siap panjat kerusi lagi...
may everything goes well for the delivery :)

SyerahOmar said...

kak..good luck k.insyaAllah semuanya dipermudahkan:)

katak_78 said...

Izah..glad to receive your msg from poitiers..dah ada kat sepital yer..adeh..aku x sabo nak dapat niece baru!!!gud luck..doa byk2///

k-riey said...

kak, congrats!!!
hehe, nampak sangat Mr Art hepi gile.
terus dia sms saye tadi lepas akak slamat brsalin.
Ayda Anais kan namenye??

k-riey said...

kak, congrats!!!
hehe, nampak sangat Mr Art hepi gile.
terus dia sms saye tadi lepas akak slamat brsalin.
Ayda Anais kan namenye??

shopforshoppers said...

Seronok being pregnant kan...semuga selamat ketika melahirkan....

oldtown~Smell the Roses said...

Salam Akak,
lepat labu nampak best je!heheh..dah bersalin blom ni?take care tau...tak sabar nak tgk baby baru.

oldtown~Smell the Roses said...

Salam Akak,
lepat labu nampak best je!heheh..dah bersalin blom ni?take care tau...tak sabar nak tgk baby baru.

Umi Mia said...

Ya Allah..seriau nengok u panjat kerusi tu...jgnlah wat camtu lagi..kalau nak wat pun..jgnlah blogkan...seram dan gerun I tengok...

Anyway....nothing to forgive...u hv been a very good friend to all of us and we love you for that...just take care of yourself and the baby ok...we will miss you...

mad redo1 said...

Alhamdulillah, dengar semuanya selamat... Congratulations!