Monday, February 11, 2008

Dapat Anugerah

Special Thanks to
Chef Norzailina
Sungguh gembira rasa dihati sebab hari ini aku telah mendapat anugerah dari
Chef Selebriti Norz
URL flowerpower7879@blogspot.com antara yang akan tersenarai dalam segmen penghargaan novel terbarunya yang akan berada dipasaran tidak lama lagi..

MErci bEUcouP!


Special Award...

AWARD ini adalah untuk semua bloggers yg telah sudi memasukkan URL mereka ke dalam Segmen : Penghargaan novel terbaru saya. Terima kasih kerana sokongan kalian. Kita sama-sama nantikan kemunculan novel tersebut tidak berapa lama lagi, ok?

SENARAI PENERIMA AWARD putramahkota.blogspot.com / tiffinbiru.blogspot.com / aimandanialafiq.blogspot.com / nadspov.blogspot.com / nurrainaafsana.blogspot.com / mydewisukma.blogspot.com / ernisuhana.blogspot.com / xhansx.blogspot.com / yummylicious-jun.blogspot.com / ninasayu.blogspot.com / hanieliza.blogspot.com / msjbox.com / junaidix.net / intanrosnitta2210.blogspot.com / duniabudin.blogspot.com / rantingperkasa.blogspot.com / dill-cakes.blogspot.com / ruszia.blogspot.com / mersik.blogspot.com / sismimi.blogspot.com / kamelyaemine.blogspot.com / carneyz.blogspot.com / kunadzri.blogspot.com / zawahil-nor.blogspot.com / syimasyawal72.blogspot.com / food-research.blogspot.com / persismutiara.blogspot.com / nulifenusya.blogspot.com / flowerpower7879.blogspot.com / edazman.blogspot.com / sahrulia-partofme.blogspot.com / tiraihidup.blogspot.com / mamafami.fotopages.com / angrianiworld.blogspot.com / kujie2.blogspot.com / umi-e.blogspot.com / bubble-a.blogspot.com / amrani.fotopages.com


No comments: