Sunday, May 18, 2008

Aksi Anaiis

Sebenarnya tiada cerita sangat nak disampaikan..
Kita layan foto-foto ni yer..


Bergaya sebelum mandi..


Anak ibu dah tembam..


Saya pakai baju kak ngah la...


Mula dah suruh orang angkat tu.......


Tertido pulak kat tengah-tengah..


Hari ini saya 45 days tau..


Kita serupa...serupa tapi tak sama..


Uikkk..apa pasal..


(Apsal lambat sangat mandi ni...)


Bonjour..


Comel tak saya?...

Sekarang Anaiis dah pandai bg respon bila kami cakap dgn dia..
Dia cuba balas balik tau..cute jer bunyi dia buat..


*Ku dah lepas..lepas ape?Lepas pantang la.....hehe..
*Berat Ilayda Anaiis dah 4.5 kg sekarang..alhamdulillah..




16 comments:

katak_78 said...

izah..tomeinye si tembun nie...balik mesia kita jumpa kat KLCC lagi ekk..ble kita shopping skali...tak sabau nak tium anaiis..

Zakiah said...

waaaa dah lepas yer...lega tak??

Comel la si Anaiis ni...harus aku berusaha untuk girl pulak la lepas niii...

zino said...

amboi comel nya dia..

nurazzah8 said...

comel nyer........... geram...geram...kalau dekat sini mesti dah kena cubit-cubit pipi tembam tu...hehehe
tengok baby ni rasa macam nak pregnant lagi...WHAT...oh no? 8 is enough!!! any dah over 40...dah tak larat nak pregnant dan nak bangun malam lagiiii..........

Tahniah.... lama sungguh akak tak berkunjung ke mari.........

YuszTieY said...

SALAM...
lompat sakan yer dah abis pantang..pasni boley ler kuar jalan2 tiap ari tgk donia luar ..

Umi Mia said...

comel sangat...

anyway..tahniah dah lepas pantang....boleh lebih bersuka-suka (mcmlah sebelum ni tak leh yer...)

mamasyazmar said...

tomeinyee anaiis, rasa nak geget pipi tu, boolat mata

who?me?? said...

alamak!comei nyer budak nih :) sorry yek saya nih dok blog hopping tetiba sampai kat sini...hope you dont mind ya :)

cute sangat2 nyer baby tuh **wink**wink**

simah said...

apasal budak ni muka tak mcm 45 hari? cerdik betul nampak muka dia masyaAllah!

dya said...

haahh, lah.. comelnyer anak k.faizah..bile besar nanti tentu kiut miut.. kiss cket.. muaahhh..=*...hehehe..geramnyer..

umiyumi said...

tahniah izah.. dah lepas pantang yaa.. anaiis comel sungguh la.. mmg sah budak perancis ni :D

ZLAA said...

La..pasai apa muka dia tak macam org melayu? Faizah makan apa masa pregnant kat dia? Cheese?

faizabelle79 said...

katak..
InsyaAllah..boleh ajer..nak..nak...hehheh

Zakiah..
Aku sangat la lega hang tau..kalau dulu masa peknen asyik ternanti2 bila la bb nak keluaq hang tau..sampai termimpi2 gitu..
Teruskan harapan murni mu itu..InsyaAllah..nanti dpt Sin Chan no 3 pulak...

Zino..merci..comel cam ibu dia...hehhehe

nurazzah8..
hehhe...kalau nak ape salahnyerkan..

Kak Tiey..hehheh..cam tau2 ajerlah akak ni..huhuhu..ibu dia mmg nak ronggeng2 pulak...hahahhahha...

Umi mia..betul2..lega dah lepas pantang..tapi I still jaga lagi bab mkn..

mamasyazmar..bulat ye..haah..mcm saya masa kecik2 dulu n tembam sama cam nasrin..

who?me?...xpe..silakan datang lagi..

Simah..ye ke nampak cerdik..mudah-mudahan...amin...tu close-up la sayang..mmg nampak besar..

dya..tq ..

umiyumi..terima kasih akak..dia mmg budak perancis bukan budak msia..heheh..

Zlaa..ye ke..xdelah..melayu jugak..saya mkn nasi 3 pinggan!hehhehe...

k-riey said...

isk.. geramnye kak!
best cubit pipi tembam tu, hehe.

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

tomeinye anaiis, mate die ala ala anak omputeh dah. hehe
semoge anaiss cepat membesar, jadi anak solehah, berjaye dunie akhirat :)

Amy said...

grrr gerammnye tgk anaiis nih comeyyy sgtt!!! kak faiza nanti amy dah kawen ajar la petua camna nak dpt anak mata macam tu...ahakss!! :P