Friday, May 23, 2008

Fete Foraine


Few days back,we went to Fete foraine or 'fun fair' to have some fun with our kiddos since the weather was really good to go out..There was lots of people with children and youngsters because it was free entrance..Besides,Wednesday is the day that lessons will be end up at 11.40 a.m..Meaning,in the evening,they can come here and grab the fun.


Nasrin seronok sangat tu...



Pancing itik..lepas tu dapatlah mainan..bestnyer!hihi..


Pomme d'amour
(apple of love)

Same as the apple in the snow white story..


Kuih Doraemon yang melambak-lambak..Dorayaki..hihii..


Hantu punya rumah..

Ada siapa-siapa nak naik benda ni x?
Ini mmg sure muntah punya..

Semua gembira dan letih..
-Tamat-

7 comments:

Umi Mia said...

wah...nampak seronok jer fun fair kan sana..kat sini funfair dia tak berkembang...balik2 benda yg sama and benda lama...boring utk mak bapak budak yang dah selalu pergi funfair....hehehe...(sibuk gak nak enjoy ekk)

k-riey said...

bende ni utk ape sebenarnye ek?
kat LR pon ade fete ni.

katak_78 said...

izah...mcm behnye....aku dah lama x pegi punpair..xde org nak bawak!!!uhuk!!!kita nak naik merry go roundddddddd

zino said...

bagi free pun tak hingin nak naik benda tu.. hehe

mad redo1 said...

enjoying the sun ek?

MULAN said...

seronoknyaaaa.. takpe letih tu bila sampai rumah kan, jangan letih masa kat fun fair dah le...

Zakiah said...

the apples look so tempting...wish our fun fair boleh buat waktu siang..tapi agaknyer panas la [plak yer.