Friday, May 2, 2008

Bon Voyage et Au Revoir..


Kelmarin,kami pergi hantar my mother,my MIL and FIL to the train station TGV Poitiers.Sudah hampir sebulan my mother n my MIL di France.My FIL stays for 9 days only.

Hari ini mereka berada di Paris..Bestnyer!
Jalan-jalan makan angin..

Mereka akan berlepas ke Malaysia jam 12.15 p.m pada hari sabtu.

Sedih jugak sbb rumah kembali sunyi..

Selamat Jalan dan selamat sampai ke tanahair tercinta dengan selamat.
"Terima kasih atas kedatangan kalian ke sini..
Kami amat menghargainya.
Panjang umur berjumpa lagi....."

Oppsssss
sebelum terlupa..

Happy Birthday to this birthday boy yang ke 36...hehe
My father in law.
(Kek sudah tukar jadi ayam panggang..)
(Masakan disediakan oleh menantu :))


Feasting time!


***mak kata aku dah kurus berbanding masa dia sampai awal dulu...yippeeeeeeeeee!!
tul ke?..hehheeh...

8 comments:

silversarina said...

Akak pulak rasa baru je keluarga faizah ada di France..cepatnya masa berlalu ... takpe ada si comel tu nanti tak sunyi dah .. masih geram tengok si kecil tu :P

umiyumi said...

bestnya tengok gambar2 izah..tp yg paling tak tahan sekali tgk gambar makanan la hehehehe.. misti sedih kan family nak balik? hm stoberi dah berbuah ke izah? :D

faizabelle79 said...

kak Sarina..
mmg cepat betul masa berlalu..sebulan cam rasa seminggu je..

Umiyumi..
sedih jgklah family dah balik..rumah sunyi semacam jer..
stoberi dah berbuah..ada yg dah masak..nanti izah update pics dia..ros baru naik putik bunga..
x lama lagi kembang..insyaAllah

k-riey said...

selamat jalan semua.. Mesti semua dah selamat sampai.

viruspadu said...

father in law umurnya 36 ek...
mudanyaaaa...

:D

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

kite rase baru je family akak sampai,
rase baru je akak bersalin anaiis..
tp rupenye sekejap mase berlalu :)

insyaAllah,
ade rezeki panjang umor,jumpe lagi,
abang art bile habis belaja?

simah said...

xcept 4 d tummy...bil u gemuk pun??

alahai... baby sitters dah blik yek? n the real battle beginnnnss
:0)

how r u by the way?lma dh i tk ke sini... howz d latest angel?

hppy belted *36*th birthdy to ur in law... :0)

faizabelle79 said...

k-riey..semua dah selamat tiba..alhamdulillah..tapi penat sbb jln seharian kat paris..hehe

viruspadu..muda sungguh!hehehhehe

khazinatulasrar..abg art tengah final sekarang..dalam bulan 9 kira tamat...

Simah..ku sihat..semua alhamdulillah..ku gemuklah dulu..mmg naik sungguh...la ni dah ok dah..ketaq jgk kalau terus gemok..