Wednesday, May 7, 2008

Swing Me

Ilayda Anaiis-Baby yang bila hendak lena mesti suka nak kena enjut2 dan kalau letak jer kat tilam dia sekejap je dah bangun...alahai..

So,memang ku sangat letih dan satu kerja pun x dapat dibuatkan...

Due to that situation..we decided to pur her in a swing!
But in France swing macam ni x jual beb!
Kalau diorg tengok mesti suruh ku order dari MSia punya..hihihihih..


Nasib kami baik sbb ada swing Nasrin punya yang dibawa dari Msia masa mula2 datang tahun 2006..
Ingatkan dah rosak dah tapi tidak rupanya..
Alhamdulillah...
Kalau tidak susah jgkkan...


Masa mula-mula masukkan Anaiis dalam buai punyalah senyap..
Tak bergerak..dia rasa gayat kut,,,sian pulak..
Tenguk muka pun dah tau..

Nasib baik buai ni jenis elektrik..
Tak lenguh tangan makcikkan..:D


Kami pasang power yang paling minima sekali dan Anaiis terus lena..
Dapatlah ibu dia berehatkan..


16 comments:

umiyumi said...

ehehehe nampak cuak sj muka dia. ni misti dia seriau tiba2 dok dalam buai ni.. comeinyee...

Umi Mia said...

hehehe...nasib........kalau tak..mesti tension gak nak mengayun buai selalu...

katak_78 said...

cute anaiis..tapi mcm muka dia blur jer kannn

MULAN said...

sure tido lama dalam buaian tu..

ZLAA said...

Memamg anak orang Melayu. Nak buai!

ROFI said...

hahaha kelakar tengok muka baby macam terkejut je dok dalam buai tu.. Take care..

faizabelle79 said...

umiyumi..
mmg mula2 dia cuak..seriau kot kan..

umi mia..
betul..nasib baik ada ciptaan canggih nih..

zlaa..
hahah..ayat u sama dgn my mom..

rofi..
mmg kelakar..x bergerak langsung.

faizabelle79 said...

mulan,katak..
alhamdulillah..bila dah ada buai ni lena dia tdo..izah pun ada masa nak masak dll..

ibuhannah said...

tq for the best wishes..

commeeellnye anaiis, dah macam french girl dah rupe dia, walaupun nak jugak berbuai. =)

pip tu geramnye, and the eyes, omg the eyes...

Kak Elle said...

besar nya mata dia:)sekejap dah besar ye Fazia?oh family semua dah balik ye takpe lah I am sure you can cope.

Ajzie said...

Comei nya diaaaaaaa

faizabelle79 said...

ibuhannah..
Anaiis mmg budah french..kerakyatan x tukar lagi..huhu..
mata dia kaler grey for the moment..

kakelle..
setakat ni i can cope with the situation walaupun kadang2 tu mmg penat jgk la..tension pun ader..

ajzie..
baby mana x comel..semua pun semua comel2..kulit mereka sangat cantiks dan gebus..

simah said...

budak ni muka di cerdik la faizah!

happy mother's day! hopefully hri mother's day dia tak meragam..kalau meragam..layannnnnn..u kan ibu mithali! :0)

mad redo1 said...

selalu jugak nampak penghayun buai nih kat kedai beskal kat rumah, tapi tak beli2 pun... bilakah lagi nak menghayun buai nih... hehehe...

Hannan said...

alalalaaa.... comeyyyy baby bucukkk..
meh la uncle encem tlg dodoikan nak...

k-riey said...

canggihnye..
tak pnah tau wujud buaian lektrik.
biase gune yang spring tu jek, hehe