Friday, August 1, 2008

Mari menjawab tag!

Bahawasanya dengan ini,saya dgn suka hati menjawab tag yang diberikan dengan ikhlas hatinya dari my sis..katak_ayu..Semoga terus ayuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

1. Kali pertama naik kapal terbang
Hmmm..rasanya tahun 2003..nak p beraya kat Brunei rumah PIL..syok sakan masa tu sbb nak raya n first time lak naik plane..kan..kan..

2. Kali pertama ke oversea
Hmm..ke Thailand..makan laksa yg sedap yg amat..sampai sekarang masih terasa2 sedapnyer tuh..x leh lawan tempat lain ma...

3. Kali pertama duduk berjauhan dengan keluarga
Masuk Maktab kat Penang..sedih tapi best pulak bila dah ada kat sana..sampai sekarang..kalau nak balik Aloq Setaq mesti singgah Penang..tak pun singgah on the way back to Teluk Intan..Dulu masa tinggal di Kelantan..every weekend mesti p Penang tau..naik moto TZM lagi..zrooooooooooom!(macam lari tajuk je ni..hihi)

4. Ingin melancung ke
Seantero dunia..Tapi kalau boleh nak ke Turkey dan Dubai..

5. Favourite accessories
Saya tiada favourite accessories,..dalam erti kata lain..semua aku suka!

6. 4 Perkataan yg selalu disebut
* Laaaaaaaaaaaaaaaaa....
* Bonjour..(everyday)
* Nak kene pukui....?
* Ala.............(bunyik ngade-ngade)

7. Kalo ada duit *juta...juta...juta*
Aku akan beli sebuah pulau..buat rumah,hotel2 atas tu..pastu p melancung rata2..beli kapal besar..senang nak p releks kat laut dgn family...ala....macam2 la...

8. Siapakah yg akan di tag:(kalo rajin sila buat!)

2 comments:

The Queen Bee said...

ohh sy di tag ke? hiihhi

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

hahah, kite pun baru perasan :D
time kaseh :)