Sunday, June 15, 2008

Bonne Fete PAPA!

Today is Father's Day..
Bonne Fete PAPA!

(Muka baru bangun...)

Nasrin dan Wafeeq memang tak sabar nak bagi present mereka kat ayah..
So pagi-pagi lagi dah bangun dan bagi hadiah kat ayah tercinta tu.............
Siap sorok lagi hadiah dari ayah masa bawak balik dari school..
Nak surprise le tu..hehheh..


Ini hadiah dari Nasrin..writing board...
Dia buat sendiri dengan bantuan cikgulahkan....
Very nice Nasrin...Merci beucoup!


Yang ini hadiah dari Wafeeq...
Nanti ayah letak kat office yek..
Cantik and very creative too..


Yang ni pula present masa hari ibu...
Wafeeq yang buat sendiri di sekolah..
Tray..ada poem lagi...
Sangat cantikkan..
Ku dah display kat ruang tamu dah hadiah ni..suka sangat!
Merci!

Nasrin pula hadiahkan ibu..pokok!
Bestnya..memang ibu suka pokok pun...

Merci cheri....


Ni pula koir dari Wafeeq dengan rakan-rakan sekolah baru-baru ni..
Semuanya ada 9 lagu..banyakkan..
Anakku yang paling kecik sekali..huhu..

Jom layan..


5 comments:

Zakiah said...

Si kecik tu hadiah aper kat bapak dier...eh maknyer aper citer?? takder hadiah ker untuk papa? hehhehe

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

waa!! sewwiiit nye kak!
tak saba nak ade anak kalo camni :D
hehe.

untung anak2 akak, bilingual la kalo camni kan? bagus bagus, kite pun teringin anak2 kite jd bilingual :p

ok, take care!

MULAN said...

walllaaa... cantik kulit baru..!!! syok eh dapat present dari anak2 tercinta..

CikguZue said...

pandai bebenor anak2 tu bagi present for papa depa....cantik dan kreatif.

manje said...

besh tengok anak2 kecil ni wat hadiah utk mama dan papa dia... kreatif dan menarik betol...