Thursday, June 26, 2008

Macam-macam hal pulak

Petang kelmarin,kami keluar p shopping sikit..Soldes dah mula la..!First day baru..harga tak turun sangat la..tapi 50% banyak..
Kiranya p jenguk2 dulu yang mana berkenan dihati..ehhehhehe..
But..jenguk2 pun terbang 100 euro..ha..ambik kau..

Pukul 5.15,ada rendez-vous dengan doc pasal nak jab Wafeeq dan Ilayda sekali..Aku pun kena check sekali pasal telinga yang sakit..Alhamdulillah telinga dah ok..but sakit lain pulak timbul..huhuhu..
Kali ni kena sakit tekak,selsema pulak..dah 2 hari xde sora la...

Akibatnya jab 2 bulan utk Anaiis kena tunda lagi 8 hari..
Tunggu ibu dia sembuh dulukan...


Wafeeq tengah menahan sakit le tu..
Jab ni utk elak penyakit sesuatu la..x ingat apa dia..



Lepas dah habis kena jab dan periksa semua..kami pun bawak anak2 makan aiskrim...mmg sedap gila la..sambil2 duduk bawah pokok..
Tengok manusia2 yang baru membuang duit..kikikiki...

Then..kelmarin jugak ambil gambar passport Anaiis yang baru siap..
Bukan main susah lagi nak cari kedai gambar yang boleh buat background kaler biru belakang nih..
Semua kedai sini background kaler utk passport white ajer..
Kedai pulak ada 3 jer..adoi..
nasib jumpa yg boleh buat kaler biru belakang..

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
Muka baru bangun tdo ni..kena kejutkan dgn ibu dia..sian pulak..




Yang bawah ni gambar x jadi sbb background colour putih..
Ni kami ambil sendiri kat mesin gambar yang masuk duit tu...
Hihihihi....

Senget benget anak aku...


Sekarang ni Ilayda belajar nak cakap2 rasanya..suka buat bunyik nyaring gitu..
Suka cakap dgn ibu dia aje..ayah dia..dia x layan..hehehhehe..sian...

ok..tengok video ni ye..

5 comments:

Umi Mia said...

eeeiii..geram betul tengok anaiis tu tau...bukan main dia nak bercakap...suka tengok video2 dia..

k-riey said...

nak shoping x best ag mule2 ni kak.
devred tak mengganas lagi. hahaha

Faizah said...

umi mia..mmg dia sekarang suka beno nak bercakap..hehhe..cumel..

k-riey..mmg betul..abg art berkenan kat satu jeans tu tapi xde soldes pun..mmg kena tunggu lama sikit..baru harga gempak punya..but selalunya yang berkenan tu cepat habis..kalau nak kena beli cepat..tul x?

hari ni jer akak dah sambar 4 handbags..hehehhe..esok2 x tau la..bankrup camni..huhu..

CikguZue said...

comel2...
gebunya pipi dia...
gerammmmmmmmm...

murah2 ke sale kat sana? bestnya kalau dapat jenjalan ke sana tu...

hazlinda hashim said...

Salam perkenalan...Comelnya baby.....memang mata dia cam tu ke? cantiknya :-)