Tuesday, July 8, 2008

Boleh balik Malaysia dah..yahooo!

Penantian kami telah berakhir..
Syukur ke hadrat Allah SWT..
Lega sangat-sangat..

My hubby passed his final year!
Felicitations abang!!!Congrats!!!

He's bald!Nazar dah berbayar...^_^

Meaning..tidak lama lagi kami akan berada di bumi tercinta..
Berpuasa dan menyambut hari raya bersama keluarga dan rakan-rakan tercinta..!:P

Another surprise..
Anaiis dah boleh meniarap!!
Alhamdulillah...


Aksi nak meniarap..


Yeay!!!




12 comments:

Janos said...

Salam,

Bila nak touch down Malaysia?

Tahniah Asaq...

Umi Mia said...

Yeay...yeay....seronoknya.....(wahhh..macam kita ni lak yg dok jauh...)...I'm happy for you and your family...

Mrs Taz said...

hello,

akak suka tengok baby anaiis actually dah lama link kan blog faizah kat blog akak .. bestnye duk France ek? tengok anaiis buat akak teringinnye nak baby girl :D

silversarina said...

salam,

Tahniah buat hubby !!

Sentiasa geram melihat si kecil yang teramatlah comel tu, harap jumpa di malaysia nanti :)

eyzzah said...

Comel nye Baby Anaiis. Cam Orang Putih. Mata dah lah bulat. Geram sangat-sangat.

::mia:: said...

slm
anak kakak sgt comel..
btw,blik msia 4 good ke?

mas,sam,iqbal&mikhail said...

Tahniah.

Wah dah nak balik Malaysia yer. Mesti tak sabar menghitung hari kan. Macam Mas jugak.

Kak Elle said...

tahniah buat hubby faiza...wow dah bolih balik mesia mesti semua happy kan?

that little baby is so cute just love the eyes:)

aramis2177 said...

Faizah & Asaq...
Congrats akhirnya dah boleh balik mesia....bestnyaaaa...hehehehee...
anyway...the little gal so cute!!!mata dia sangat bulat..hehehee
salam dr jeddah!

Zakiah said...

yeayyyyyyy

Aku sukaaaaaa dengan si Anaisss ni...aku nak baby gurlllllllllll...

hang masa preggy suka tengok anak mat saleh ker.... eiiii geram baby tu...geram!!!!

Faizah said...

jan..insyaAllah x lama lagi sampai..

umi mia..tq..tq..

mrs taz..ye ke..

kak sarina..insyaAllah..ada kat sana boleh jumpa..

eyzzah..tq datang blog akak..

mas..mmg x sabar pun..tu yg kemas awal..

kak elle..tq sgt2..

farah..hehheh..ikut mata ibu dia..besar

mia..x lama lagi dik..

zakiah..ha...aku mmg suka tgk mata anak2 mat saleh..hehhe

YuszTieY said...

salamz...tahniah!!semoga kejayaan yg datang akan berkekalan...good byr french...welcome to malaysia again!!!