Friday, July 25, 2008

Tom and Wafeeq

Wafeeq baru sekejap tadi tiba dr rumah Tom..his classmate..dari jam 2.30 hingga hampir ke jam 10 malam..Lama betul main-main dgn Tom..katanya main XBOX,main lego set,tengok kartun kat tv,aci sembunyi sampailah dinner kat McD..syoknya ibu dengar anak ibu seronok!

Sebenarnya 2 days ago,Tom datang rumah kami to play with Wafeeq and Nasrin..kiranya kami bbsit dia kejap la..lagi pun sedang summer holidays ni..nothing much to do..kemas2 rumah,jalan2 bandar,shopping..hehhe..elok juga Tom datangkan..hilang sekejap kesunyian tempat ni dipecahkan oleh budak bertiga tuh..!!Tak la boring sajakan..


Ni semua mainan Tom..dia bawak satu plastik beso..
Budak-budak tu apa lagi..sengih la..suka sangat!


Cuaca panas petang tu tapi sbb nak main sangat..bawak jugak diorg ni keluar..kalau lama-lama kat umah tu..tunggang-langgang le jawabnyer..hahah..


Possing pulak bawah pokok apple..


Main kat luar x lama sbb terlalu panas..very hot!So balik umah..ku buatkan fries kat budak-budak tu..suka sangat!Jemput lemak manis diorg x usik pun..x suka..

Tapi..mommy Tom..Peggy..suka sgt jemput tu..sedap sgt!Habis 1 paket aku masak dimakannya..haha..tapi pic dia lupa ambik..nantilah..next week kami jaga Tom lagi..

X sabar menghitung hari..nak jumpa main lagi katanya..

ok..till this comin wednesday..'a bientot Tom'

3 comments:

Tie said...

oh.. lama akak tak dtg sini.. wah seronok tgk budak2 tu main.. rasa nak jadi kecik semula.. Salam ceria dari akak utk faizah sekeluarga..

supermummy said...

mcm best jer..heheh

The Queen Bee said...

peggy makan cucur adabi tu ker?