Monday, March 19, 2007

Have Your Unlimited Fun At Disneyland Paris:))

My favourite of all..Small world


In front of Disney Village..time to shop


Disney Parade..Mary Poppins


Disney Parade..Aladdin aussi


Disney Parade...Cinderella


Disney Parade...The Little Mermaid And Friends


Disney Parade...Beauty and the best...of course yg depan sekali tu beauty..bukan beast tau..haha


Disney Parade...Mr Goofy


I am bug the lightyear...


It's raining..


The Haunted House...huaaaaa hhiiiiiieeeeeee


Pirates of Carribbean


Cave?Ehh..macam serupa pulak..ahaks


Mr Azhar actions


Our Family...


In front of Motors action Scene..


M I C K E Y..


Wafeeq,Nasrin,Mrs Incredibles


Disney Studio entrance




Disneyland entrace

Bonjour a tous..cava?Today I would like to share with u the most popular place en France that we love to go and will go again for the 3rd times!!!Apa lagi..Disneyland lerrr...Syok siut..hahha..These photos was taken somewhere in August in 2006..The entrance fee is just 44 euros per person and if u are lucky u will get 25 euros per adult..tengok dia punya promotion of course..This year childrens who are under 7 years old can enter Disneyland for free..There will also another new fun games and new fantastic parade..Come let's visit Disneyland!!

23 comments:

Red Mummy said...

i will visit too..

thx for the good promotion!

Ajzie said...

sajer jer dia.. Baru kita chat2 pagi tadi dgn dia..hihih Betul2 buat I teruja lah you nih...hihihihi.. Nak pergiiiiiiiiiiiii...

faizabelle79 said...

hahhahha..saja kacau azie..azi p dulu..pas tu kami lak pegi..

faizabelle79 said...

jemput ramai2 to disneyland

Kak Elle said...

disneyland the place on earth that will make you so happy..kak elle dah pergi Disneyland at Anieham In the states 3 times and tak jemu2.But when we in Paris in June tak mungkin ada time nak ke Disneyland....sedeh.

faizabelle79 said...

kak elle..jangan sedeh2..x elokk tu..tak sempat ke disney x pe..kalau x sempat shopping.........huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZLAA said...

Wah, kalau camni nak g tour Paris-lah.

loveujordan said...

Disneyland Paris.....bila nak sampai ni.... akak pass kat you jelah enjoy kat situ....ENJOY :D

simah said...

wahhhhhhhhhh jeles nyaaaaaaaaaaaaaaaa...disney tu bukan ja heaven for budak budak.. tapi utk segala mak dan bapak budak jugak!! jauh tak dari rumah u?

faizabelle79 said...

Dari umah ke disneyland ambik masa 1 jam lebih naik TGV..(keretapi laju)..

faizabelle79 said...

zlaa...jemput la datang

faizabelle79 said...

merci..loveujordan

MULAN said...

wallaaa.. memang syok la esp kids tu kan.. great outing..

bila la kami nak sampai ni??

Idham said...

:) fascinatingggg!

My sons amirul and haziq will be joining his frnech class excursions to Paris on 03/27...which will include a trip to the disneyland!

my daughter who is studying in dublin is now in paris on her easter break ....

it seems to be the place to visit...hehehe

idham

faizabelle79 said...

haa...sounds great!Kirim salam kat amirul n haziq..be prepared!

k.d said...

Bonjour..salam kenalan

Got here from Mr.Idham's blog.

Been to Pris. Love it. Been to Disney Paris...might do it again coz got another one small kid. She might get jealous that her sister went and she didn't.

Can you write where else in France to go visiting?

faizabelle79 said...

k.d..thanks for stopping by...byk tempat2 yg menarik kat france especially Paris..Eiffel tower,Champ-Elysee n Marne La Valee(Shopping centre),Musee Du Louvre(museum yg ada gambar asli Monalisa),Asterix Parc(Mcm Disneyland juga),Chateau de Versailles(Istana terbesar di France),Disneyland,n byk lagi la..if outside Paris..u can visit their chateau(istana2 bersejarah)n banyak lagi..

JHaZKiTaRo said...

been there twice. hahaha. best gile. rase nak gi lagi.

mad redo1 said...

bonjour madame... (kononnya pandai le french tu)

nak tanya je, saya kat sini suka gi ke carrefour - kat sana carrefour tu orang pandang ke tak? sekian sahaja soalan saya hari ni.

david santos said...

HELLO!
France cet belle.
Merci

faizabelle79 said...

Adik Jazz..kalau nak p lagi apa salahnya..tapi tiket bayar sendiri la..haha

faizabelle79 said...

Hai Mad Redo1...Carrefour tu kan org France yang punya..of course mereka pandang..Carrefour tu maknanya simpang..

faizabelle79 said...

Hello David..bonjour..