Thursday, May 31, 2007

Grimace...To make faces




Anak-anak dengan aksi..

MIMIK MUKA


Hihihi...hang blajaq kat school ka Wafeeq?....




Nasrin pun teringin join jugak...lawak..



Kalau kita masa budak-budak dulu mesti dah kena penampor...
or kena cubit...ye x?

12 comments:

Ajzie said...

hihihihi mcm2 kan.. budak2 zaman sekrang..hihihi

loveujordan said...

comel nasrin tiru abangnya tapi mimik wajah wafeeq lebih 'menjadi'.. sifu lah katakan....hehe... sweet!!

Mama Irdina said...

eheheh they are so funny. just imagine if they make mistake then bila kita nk marah depa wat faces like these...mesti tak jadik nk marah kan

marini said...

Akum !

First time melawat sini. Comel sunggoh si Wafeeq yer, sebijik macam anak orang putih. How's life in France ? do you speak French ?
Ive been to Paris, mana lagi kalau tak ke Disneyland kan. Eventho my son was only 14 months, tak tau apa apa pon, mak bapak dia yang over !

Good to see your kids buleh ckp 2, 3 bahasa ! My son, tak bleh ckp Melayu langsong, apa lagik nak ckp Kedah. You orang kedah ke ?

- rini -

katak_78 said...

wehh..cute la aksi they all..kaklyn kat perlis now. x ble nak chat coz my mum in law x download YM...nnati balik ktn kay!

~ yus ~ said...

hihi, cute jer tgk wafeeq buat memek muka tu.

Nasrin macam malu2 sikit yer..:)

faizabelle79 said...

Ajzie..
Mmg banyak benda2 lucu Wafeeq belajar kat school..termasuk l'amour..

dah ada girlfriend dah dia..hahha

faizabelle79 said...

LUJ..
Mmg dia pandai buat mimik muka..buat hidung kempis pun boleh..

faizabelle79 said...

mama irdina..
betul tu..bila kita nak marah x jadik la pulak..

faizabelle79 said...

marini..
Salam kenal..bestkan p Disneyland..kami akan ke sana untuk kali ke-3 3 weeks lagi..

Wafeeq dah biasa dengar kami guna loghat kedah..pasal tu dia pun boleh..hahha...

Saya org Perak..hubby org Aloq Setaq..

faizabelle79 said...

Klyn..
Ok..handbag izah dah beli..cantik uuu..

faizabelle79 said...

Yus..
Nasrin semua benda dia nak cuba..suka mengikut..:)