Saturday, May 12, 2007

Jom p window shopping!

Last Thursday evening, I went out with Nasrin for shopping and window shopping..
Saja nak usha-usha barang-barang yg akan dibeli untuk dibawa pulang
ke Malaysia hujung bulan Jun nanti..harap-harap ada sale sebelum balik..


Handbag ni cantikkan..harga 49.00 euros..brand Arthur and Houston


Another design from the same brand
Yang ni 59.00 euros...kalau ada sale lagi murah ni..


More handbags..


Baju-baju pulak...murah-murah!


Chocolates jangan lupa....hmm..macam-macam ada...

Hasil dari window shopping...
Ni dia...

T-shirt Dora for Nasrin just 5.50 euros..

T-shirt Wafeeq...1.50 euros...hahha..murah giler!

Another one for Wafeeq..just 2.50 euros..
Boleh pakai hari-harikan...

and for me...

L'OREAL Facial set...15 euros aje..murah lagi..


ok..wait for the next entry...my wishlist..




10 comments:

~ yus ~ said...

murahnya facial set loreal tu yer...

izah, masuk sini lagu best2..

ZLAA said...

Tang handbag tu yang tak tahan..

Kak Elle said...

faizah murah...murah...murah....kenape tunjukkan i bagsssssssssssss......hahaha

happy mother's day.

Idham said...

t-shirt tu value for money...:)

loreal ok la tu...memang buatan / original from france tu that brand :)

handbag...memang lawa abishhh....tapi mahal tu...;ebih rm200 adesss...

selamat me-shopping...

:)

id

faizabelle79 said...

Yus..
mmg murah facial set tu...nak try pakai..muka izah ni sensitive..x boleh pakai sebarangan..

lagu best yek..tq..

faizabelle79 said...

Zlaa..
haha..saya pun x tahan jugakk..sebenarnya saya nak tunjuk kat sorg kwn yg pesan handbag kat saya...kut2 dia bekenan yg itu..

faizabelle79 said...

kak elle..
kalau nak lagi murah tunggu sale in Julai..boleh beli puas2 dan berbaloi!

faizabelle79 said...

idham..
mmg t-shirt to worth buying..bukan selalu dpt harga murah giler..

l'oreal facial set tu pun mmg murah..nak try sesuai atau x dgn kulit muka saya...

hangbag mmg lawa..harga pun byk canteeeeek..hihih...kalau dah mengidam..beli je le..

lelakhalidah said...

faiza..best nyer window shopping!

best2 ble giler tgk handbag.. ahakss..

ehh lupa nak wish eppi mother's day!

faizabelle79 said...

lelakhalidah..
I like p window shopping sbb boleh usha harga barang2..dan nanti boleh buat keputusan yg terbaik sblm beli satu2 brg tu..