Monday, May 14, 2007

My wish list before 26 juin 2007..

Kalau boleh dapat mesti best kan...

Swarovski pendant
1** euros

..I think I must order it through internet..kat boutique dah habis..
Suka sangat dgn love shape..mcm 'heart of the ocean' kan..
Titanic..



Antigua Cabas PM Navy Striped from Louis Vuitton
3** euros

..Ini yang menjad idaman kalbu sejak dulu..
Tapi LV brand mmg tiada sale...
and this is for the limited edition only..
Kalau ada rezeki beli...


or my second choice....


Guess handbag
1** euros

..Actually I do not like this handbag but I like its pattern, colour and skin design..jeans..
Yang berkenan dah jumpa tapi tidak ada dalam online catalog..must get it from Guess boutique



Promod dress
29.90 euros

..So preetykan...I like the colour and design..
Kainnya sangat lembut sebab sudah p usha banyak kali..
hehe..
Mmg berkenan...


or I will choose this one



From Promode design..

boleh tahan mahal jugak harganya..

Hmm..dunno which one to choose..


Eye palette from Sephora
35 euros

Yang ini pun cantikkan..InsyaAllah akan beli..
hope so..

and this one too...



Lolita Lempicka Perfume
52.30 euros.. 50ml

Cantik bentuk dan design botolnya...
Bau pun besh..


and for my princess...



Perfume Planet Kid

15.90 euros

Yang ini insyaAllah boleh beli..


Thank you so much kat my sweet honey..my hubby because he gives me
about 400 - 500 euros to buy anything that I like here or in Malaysia..
Terpulang padaku katanya..
Suka sangat..!Hehe..merci beaucoup mon cheri..

Tapi nampak gaya budgetku dah terlebih.hihihi..harus pilih yang betul-betul penting
dan worth buy here rather than Malaysia..betul x?

Adakah my wish list will come true?..We will see then..


a/d:Byk lagi brg2 yg bermain di pandangan mata...Periuk Tefal pun nak jugak..hihih..






17 comments:

Kak Elle said...

aduh banyak nya u advertise kat blog ....I like LV bag tu...hopefully masih ada in june.....Paris here I comeeeeeeeeeeee.

Zakiah said...

balik mesia for good ker???

hah...i rasa beg lv tu worth it la u bawak balik. Kat mesia nak beli lv alamak...hangus poket beb. And for me konpem tak mampu lerrrr. Periuk tefal sini murah murah. Kat sana mesti lagi murah. I suka jamie oliver punyer series tuh.

kalau shopping dengan u mesti best nih. Meh ha turun sini shopping.

Red Mummy said...

waduh...

tension tol akak ngan benda2 yg ko display ni lah

but nothing in red meh?

faizabelle79 said...

kak elle..
Nanti bawak duit byk sikit..boleh beli handbag LV 2-3 buah..it's worth to buy branded things in oversea..especially for LV handbags..kat Malaysia mahal giler!Rasanya in june masih ada lagi yg limited edition tu..hope so..

faizabelle79 said...

zakiah...
Kami akan balik bercuti summer..u balik x?

mmg worth it beli LV..kalau beli online..sampai dalam 2 hari je..siap kotak n balut cantik lagi...hehe

nanti kalau kita jumpa..kita turun shopping sama2 yek..set..

faizabelle79 said...

kak red...
hehehe..jgn tensyen..x elok tuuu...hmm..hidung dah ok?

mmg betul tu..apsal xde merah yek?

simah said...

hehehe dah nama pompuan tu memang pompuan jugak..mata rambang tengok barang... nanti bila dah beli jangan lupa lak tunjuk kt blog yek?..

wahhh sayangnya hubby kat u.. 400-500 euros tu bukan sikit... enjoy ur gift!:0)

zino said...

banyaknya wish...

agaknya yg mana akan di capai dulu

faizabelle79 said...

Simah..
InsyaAllah saya akan masukkan dalam blog barang yg berjaya saya beli..hhhih..saya ni susah sikit nak beli barang walaupun barang itu dah berkenan..

Agaknya tiada satu pun wish list tu yg akan saya beli..hah..tunggu....

faizabelle79 said...

Zino...
Kalau nak ikutkan hati lagi banyak..haha..
Rasa2nya swarosvki pendant tu akan dirembat dulu..yg lain2 tu x tau lagi..susah nak buat pilihan..

RaFFLeSiA MeRaH said...

dpt shopping barang2 tu kan best....kot la jumpa dia terpijak tepi jalan...tapi biasa kita ni pijak duit 1 sen jer, takpun duit 10 sen, mane nak shopping, hehehehe.....thanks masuk blog kita....

Ajzie said...

hihihi best best.. mari bershopping bersama2.. sukaaaaa..juga

faizabelle79 said...

raflesia merah..
ok ler tu..dapat jugak terpijak duit..kita ni nak terpijak duit pun susah apalagi nak berangan beli Lv kan..kan..

faizabelle79 said...

ajzie..
nanti jumpa leh shopping sama2 yek..

Mama Irdina said...

wah 500 euro?? best tuh faizah. saya pun intoo lv ni tp kena tunggu dulu approval frm menteri kewangan :P

selamat bershopping!

YuszTieY said...

salamz...berapa yer anggaran duit rm dgm sebiji tefal yg saiz 30.n kalau satu set tu berapa harga nya ...berminat jugak dgn tefal ni.kalau ader beli tefal boley la tunjuk gambo nya yer...

Mr & Mrs |mran said...

kenapa guess tu mahal sgt? tk paham..sbb kt mesia guess tk semahal tu la...hmm beli kt mesia jer la kak..heee..tapi tatau la ada ker tak design tu..rasa mcm ada hari tu..ternampak...tk sampai la 400 ringgit..300 rat lebey..ringgit la tapi..

cam yer yer jer i ni ..sekali salah bag...huhu

oh haa...perfume utk kids kan..ada byk kt stoberi..murahh gilosss...disney punye..perfume shrek, sleeping beauty..semua ada la..